Σπέσιαλ πιάτα..​

 

Εδώ συναντάμε πιάτα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, που απευθύνονται σε πελάτες εκλεκτικούς αλλά και γεμάτους όρεξη για φαγητό χωρίς φόβο αλλά με πάθος για πολλές θερμίδες.

Κρέπες με σπανάκι

Κρέπες γεμιστές με φρέσκο σπανάκι. Η γέμιση επίσης περιλαμβάνει διάφορα κίτρινα τυριά, λίγο ζαμπόν, λίγο μπέικον και κρέμα γάλακτος. Οι κρέπες τέλος ψήνονται στο φούρνο καλυμμένες με μια μέτριας υφής μπεσαμέλ και τριμμένο τυρί για ομοιόμορφο ροδοκοκκίνισμα.

Γαρίδες Σαγανάκι

Γαρίδες σαγανάκι. Ενα ξεχωριστό πιάτο, αποτελούμενο από γαρίδες ελαφρώς σωταρισμένες με ελαιόλαδο και σβησμένες με κονιάκ, σάλτσα ντομάτας, φρεσκοκομμένο μαϊδανό, τυρί φέτα ψιλοκομμένη και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί όπου όλα αυτά θα γκραντιναριστούν στο φούρνο περίπου για ένα τέταρτο της ώρας.

Μοσχαράκι Πηλιορείτικο

Μοσχαράκι κοκκινιστό βρασμένο σε σάλτσα ντομάτας. Η γαρνιτούρα του περιλαμβάνει μελιτζάνα τηγανιτή και πιπεριά πράσινη, καρότο βραστό, πατάτες μέτρια τηγανισμένες, ντομάτα φρέσκια και ένα κίτρινο τυρί τριμμένο καπέλο από πάνω, όπου όλα αυτά τα υλικά μαζί με το μοσχαράκι θα γκραντιναριστούν στο φούρνο ώστε όλα μαζί να γίνουν ένα σύνολο. Το αποτέλεσμα απλά   θ ε ϊ κ ό..!!

Μοσχαράκι Στιφάδο

Μοσχαράκι κοκκινιστό με κρεμμυδάκια στιφάδο. Το μοσχαράκι βράζει στη σάλτσα ντομάτας μαζί με τα κρεμμυδάκια του στιφάδου τα οποία είναι πλαισιομένα από μπαχάρι χονδρό σε κόκους, δύο - τρία ξύλα κανέλας, φύλλα δάφνης και φρεσκοκομμένο δενδρολίβανο.

 

 

Μακαρόνια σουφλέ

Μακαρόνια (βίδες κηπευτικών) σουφλέ. Με 4 είδη τυριών, κρέμα γάλακτος, ψιλοκομμένο σωταρισμένο ζαμπόν και μπέικον στο φούρνο. Πανδαισία χρωμάτων και γεύσης..!!