Επιδόρπιο..

 

Το φαγητό τελείωσε. Για να κλείσει ευχάριστα το γεύμα, υπάρχει αυτό το κάτι για μετά...

Γλυκό καρυδόπιτα

 

Παραδοσιακή καρυδόπιτα φτιαχμένη με μεράκι και κέφι από την Κυρία Γεωργία ακολουθώντας τα βήματα μιας αξεπέραστης και πετυχημένης Γιαννιώτικης συνταγής.

Μπακλαβάς

 

Μπακλαβάς Γιαννιώτικος φτιαγμένος με καρύδι, φύλλο κρούστας αλλά και καταϊφι ανάμεσα, μελομένος με σιρόπι. Τρως και ξεχνιέσαι.

Χαλβάς Πολίτικος

 

Χαλβάς πολίτικος. Ο γνωστός χαλβάς φτιαγμένος από χοντρό σιμιγδάλι, ελαιόλαδο και σιρόπι ζάχαρης. Τον συναντάμε κυρίως σε περιόδους νηστείας.

Φρέσκα φρούτα

 

Φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής. Μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μανταρίνι.

Καρπούζι

 

Φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής. Καρπούζι δροσερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πεπόνι

 

Φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής. Πεπόνι δροσερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.